Deltakere om kurset Helse og avspenning

Deltakere på kurset Helse og avspenning om utbyttet av kurset.

Kenneth Mikalsen, Teknologi Manager og Inger Marie Borgenvik, Prosjekt Ingeniør, Rogaland

Vi kan gi kurset en god anbefaling for par. Det har vert en spennende helg der vi har lært masse nytt om hvordan slappe av og få overskudd, noe vi begge har stort behov for i en hektisk hverdag. Det å ha fokus på stressmestring og sunn mat en hel helg har absolutt gitt mersmak.

Ann Helene Skare
Spesialkonsulent Møre og Romsdal fylke, Kulturavdelinga

Et spennende kurs som jeg fikk mye ut av. Lærte nyttige metoder for avspenning og avslapning som jeg praktiserer hjemme. Kursledelsen har solid bakgrunn. Bra at det ikke var noe mystifisering. Et sånt kurs kan være flott for alle med en stram hverdag.

Heidi H. Barth
Hjelpepleier i åpen omsorg, Narvik

Kurset innfridde alle våre forventninger. Veldig interessant og lærerikt. Foredragsholderne var svært dyktige. Mange aktiviteter – godt organisert. Selve stedet Halvorsbøle er medisin i seg selv. Skogen, atmosfæren, utsikten og den flotte standarden.

Nina Christell S. Tronerud
Hovedstyremedlem i Foreningen for brystkreftopererte

Kurset kan absolutt anbefales. Kursopplegget var godt tilrettelagt med dyktige foredragsholdere, lærerike øvelser, rolig behagelig atmosfære og deilig vegetarmat. Beliggenheten til Halvorsbøle er dessuten ypperlig med herlig natur, skogen rett på og fin utsikt over vannet. Ideelt for denne type arrangementer.

Lena Bergfald
Kontormedarbeider i bilverksted, Narvik

Foruten et flott kurs, vil jeg også fremheve at vegetarmaten var både velsmakende, delikat og spennende. Jeg hadde aldri spist ren vegetarmat før, men her måtte jeg smake på alle rettene. Og det var god mat. Trimdansen Dreiva og øko-baren var positive tiltak som ga god stemning.

Toril Hegge Karlsen
Lærer i barneskolen og veileder for lærerstudenter.
Leder for Brystkreftforeningen i Bodø

Jeg kan aldri huske at jeg har deltatt på helgekurs og følt meg så uthvilt og opplagt på mandag. Profesjonelt utformet kurs med fin balanse mellom konsentrasjon og avspenning, dyktige forelesere og fin stemning! Kurset hat gitt meg stort påfyll. Jeg har fått mange tanker om kroppen min og hvordan jeg kan tilføre den mer ledighet. Flere av øvelsene vi lærte vil jeg bruke på meg sjøl og elevene mine.