Avspenning - kroppsmeditasjon

Kroppsmeditasjon er en enkel teknikk hvor man retter oppmerksomheten mot pust og kropp på en ledig måte. Den utføres vanligvis sittende med lukkede øyne og gir god avspenning på 5-10 minutter. Kroppsmeditasjon kan utføres over alt - også på steder hvor mennesker kommer og går: I en ventehall - på buss, tog eller fly - i et bibliotek eller på en lesesal.

Avspenning - kroppsmeditasjon
Produkttype
CD
Språk
Norsk
Pris
kr 100,00

Lav terskel
 For den som allerede har lært å meditere kan kroppsmeditasjon være et supplement, f.eks. til å slappe av på steder som er for urolig for Acem-meditasjon. Instruksjonen er utviklet i Acem og brukes på kurs og foredrag om stressmestring for bedrifter.
Kroppsmeditasjon passer godt for den som vil smake på meditasjon uten å investere i kurs og regelmessighet. Med CD'en kan du følge instruksjonen på egen hånd og slappe av når du har lyst.
Videre med Acem-meditasjon
 For den som gjerne vil meditere noenlunde regelmessig er det naturlig å fortsette med Acem-meditasjon. Denne metoden gir dypere spennings-bearbeidelse og åpner for refleksjon og selvinnsikt på måter som skiller seg markert fra enklere avspennings- og meditasjonsteknikker. I tillegg til avspennings-instruksjonen inneholder CD'en informasjon om hvordan kroppsmeditasjon og Acem-meditasjon virker, om likheter og forskjeller mellom teknikkene, og om kurs i Acem-meditasjon.
Acem-kontoret i Oslo formidler også kontakt angående foredrag og kurs i stressmestring for bedrifter og andre organisasjoner.