Bøker

Intro

Pakketilbud - Stillhetens Psykologi + Mer å hente

Her får du to bøker til redusert pris som ellers koster kr 330 til sammen  -  du sparer kr 40.

Nærmere beskrivelse  -  Den nye utgaven (2017) av Stillhetens Psykologi

Nærmere beskrivelse  -  Mer å hente - håndbok for brukere av Acem-meditasjon.

Mer å hente - håndbok for brukere av Acem-meditasjon

Hvordan få mest mulig ut av Acem-meditasjon når du er i gang med å bruke metoden? Her får du svarene. 

Stillhetens Psykologi - ny utgave

Stillhetens psykologi må sies å være en klassiker. Siden førsteutgaven i 1976 er den trykket i over 40.000 eksemplarer. Det gjør Stillhetens psykologi til Norges mest leste bok om meditasjon, som i tillegg er oversatt til seks andre språk. 

Yogaboken

Yogaboken gir en lettfattet og grundig innføring i kroppsyoga med sterk forankring i det meditative. Nybegynnere, litt trenede eller erfarne utøvere av yoga vil finne forslag til yogaprogram og utfyllende beskrivelse av et vidt antall øvelser. Bakgrunnen for boken er Norsk Yogaskoles undervisningsarbeid over mer enn førti år.

Innholdet i boken er vokst frem over år. Den bygger på omfattende erfaringer fra titusener av mennesker, i ulike kulturer og gjennom flere tiår. 

God langmeditasjon

 - råd og vink ved retretter i Acem-meditasjon

 Denne boken gir nyttig informasjon til enhver som ønsker å vite hvordan man kan innrette seg på langmeditasjoner på Acem-retretter. Langmeditasjoner gir innsikt i egen og andres meditasjon. Dessuten bedrer de meditasjonene i hverdagen.

Impulsøvelser - Yoga i fri flyt

av Torbjørn Hobbel
 
Impulsøvelser er en lite kjent form for yoga. Ikke desto mindre bidrar slike spontane bevegelser til å avslutte kroppslig og mental uro. De kan også bringe kroppen mer i samklang med stillheten inne i oss selv.

Torbjørn Hobbel er meditasjonslærer i Acem med bl.a. ansvar for undervisning i India.

Psychology of Silence

An easy introduction to Acem Meditation, technique, background and context. 

Livsvalg – Acems overgangsstudium

Gjennom 10 kapitler aktualiserer denne boken en rekke tankekors rundt det å vokse opp i en uoversiktlig verden. I ungdomstiden står mye på spill. Livsanskuelse formes. En rekke valg skal foretas – livsstil, utdannelse, partner og venner. Man blir aldri ferdig med valgene. Det store spillet det er å være menneske, avsluttes ikke så lenge man lever. Valg må tas hele tiden.

Fighting Stress: Reviews of Meditation Research

En oppdatert oversikt over hva forskningen sier om meditasjon.

Verdt å vite om vegetarmat

Hva karakteriserer et godt kosthold enten det er vegetarisk eller ikke? Hvilke næringsstoffer trenger kroppen og hva brukes de til? Innholdsstoffer i de vanligste vegetabilske matvarene, tilsetningsstoffer, matvareoverfølsomhet, energibehov og slanking, vegetarkost i ulike livsfaser.

Godt grønt

 - kokebok for vegetarmat

 Godt grønt. Kokebok for vegetarmat er en samling oppskrifter for laktovegetabilsk kost.